Personvern

Personvern

 

Personvernerklæring om hvordan Drengsrud Gård CDO AS samler inn og bruker informasjonen om sine besøkende på denne nettsiden. Vi reserverer oss retten til å forandre på personvernet fra tid til tid ved og å oppdatere denne siden.

 

 

Drengsrud Gård CDO AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

 

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte Anders Johan Drengsrud, fornavn@drengsrudgard.no, eller sende brev til Drengsrud Gård CDO AS, Johan Drengsruds vei 57, 1383 Asker.

 

Ansvar

Drengsrud Gård CDO AS er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av www.lagerlaven.no. Drengsrud Gård CDO AS er også databehandler og totalleverandør for utvikling, drift og vedlikehold av nettstedet. Leverandøren benytter underleverandører til å utføre databehandleroppgaver. Opplysninger som samles inn, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Drengsrud Gård CDO AS (med underleverandører) som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen avtale mellom Drengsrud Gård CDO AS og underleverandørene regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

 

Formål med behandlingen

Når du ønsker å blir kunde hos Drengsrud Gård CDO AS trenger vi navn, adresse og e-post. Dette er nødvendig for å kunne gjennomføre din bestilling, administrere ditt kundeforhold, kontakte deg hvis det skulle være behov og yte den servicen du som kunde forventer. De samme opplysningene er nødvendige når du som arbeidssøker registrer CV og søknad hos oss.

 

For å få tilsendt informasjon via elektronisk kommunikasjon (som for eksempel e-post) må du gi oss ditt samtykke til dette. Det kan du gjøre ved å henvende deg til oss. Du kan selvsagt når som helst trekke samtykket tilbake.

 

Vi vil bruke opplysningene om deg til de følgende formålene:

•Vi kommer til å bruke den innhentende informasjonen til å fullføre våre forpliktelser overfor deg og levere den servicen du forventer.

•Å gjennomføre fakturering, informere deg om ditt lagerleieforhold.

•For statistikkinnhenting, -aggregering og administrasjon av nettsidene og tjenestene.

 

Informasjon innhentes for at Drengsrud Gård CDO AS skal få ytterligere informasjon om brukerne, blant annet for å finne ut hvordan brukerne kommer til Drengsrud Gård CDO AS hjemmesider, og for å spore generelle bruksmønstre til brukerne på våre websider. Denne informasjonen bruker vi til å administrere og forbedre nettsidene.

 

Webanalyse

Drengsrud Gård CDO AS samler vanlig besøksstatistikk for sine nettsider ved hjelp av analyseverktøyer som Google Analytics. Opplysningene blir bare benyttet i sammenheng med drift og videreutvikling av nettsidene.

 

I tråd med vanlig praksis på internett registreres brukernes IP-adresse på nettsidene. Drengsrud Gård CDO AS benytter et script som tar vekk de siste sifrene fra din IP-adresse før informasjonen blir lagret av Google Analytics. Dette gjør at analyseverktøyet kan anslå brukernes geografiske plassering, men adressen kan ikke benyttes for å identifisere den enkelte bruker. Opplysninger som Google mottar er underlagt deres retningslinjer for personvern.

 

Drengsrud Gård CDO AS har aktivert Demographics-delen av Google Analytics, som gjør at vi mottar anonym og aggregert demografidata fra Google. Denne innsikten brukes til videreutvikling av nettsidene.

 

Dersom du ikke ønsker å la deg spore av dette verktøyet kan du bruke denne linken for å velge deg ut av Google Analytics bruk av anonyme data.

 

Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din enhet når du laster ned en nettside, slik som www.lagerlaven.no. Drengsrud Gård CDO AS bruker cookies til å generere besøksstatistikk, analysere brukermønstre og avdekker behovsanalyser. Denne informasjonen blir anonymisert.

 

Søk

Drengsrud Gård CDO AS lagrer informasjon om hvilke søkeord som brukerne benytter. Formålet med dette er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre ved at vi kan finne ut hvilke søkeord som gir treff og hvilke søkeresultater som blir klikket på. Det lagres ikke IP eller annen informasjon knyttet til søkeordene.

 

E-post og telefon

Vi kan lagre opplysninger om deg når du ringer oss, sender oss e-post direkte. Telefonhenvendelser, e-posthenvendelser og mottas av våre kundekonsulenter.

Vi gjør deg oppmerksom på at henvendelser du sender direkte via e-post ikke sendes kryptert. Vi oppfordrer deg derfor om ikke å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

 

Marketing

Drengsrud Gård CDO AS bruker marketingverktøy som Google Adwords og Mailchimp. Disse verktøyene legger igjen en cookie på din maskin og sporer dine bevegelser på våre nettsider dersom du kommer fra noen av deres utsendelser.

 

Innsyn og retting

I henhold til personopplysningslovens § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendels til Drengsrud Gård CDO AS. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27.

 

Oppbevaring og sletting

I henhold til personopplysningslovens § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. Drengsrud Gård CDO AS lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.

 

Johan Drengsruds vei 57, 1383 Asker, NO | +47 66 90 72 80 | post@lagerlaven.no

Personvern | Informasjonskapsler (cookies)

Copyright @ All Rights Reserved