Prisgaranti

PRISGARANTI

LAGERLÅVEN

Lagerlåven har prisgaranti!


Vi vil at du skal være sikker på at vi gir deg den beste prisen på leie av lagerrom.


Prisgaranti i Asker: Dersom du finner et annet minilager i Asker (pr. 2019) til en lavere pris får du automatisk den samme prisen hos oss. Prisgarantien gjelder også spesialtilbud og kampanjer fra våre konkurenter.


Prisgaranti i Drammen: Dersom du finner et annet minilager i Drammen (adresse med poststed: Drammen) til en lavere pris får du automatisk den samme prisen hos oss. Prisgarantien gjelder også spesialtilbud og kampanjer fra våre konkurenter.


* Prisgarantien gjelder kun nye kundeforhold og så lenge vi har ledig lagerkapasitet

Vi tilbyr både temperert lager og kaldt lager


Lagerlåven ligger rett ved Plantasjen i Asker (avdeling Drengsrud), med sentral adkomst fra E-18. Dette gjør oss til et godt anvendelig lagerlokale for privatpersoner og bedrifter i både Asker, Bærum, Hurum, Oslo og Drammen. I tillegg til våre nærområder som er Drengsrud, Brendsrud, Engelsrud, Borgen, Asker sentrum, Risenga, Bondi, Vettre, Blakstad, Vollen, Heggedal, Slemmestad, Vakås, Hvalstad, Nesbru, Billingstad og Nesøya.


Lagerlåven har åpent hver eneste dag hele året. Våre kunder får tilgang til hoveddøren med adgangsapp eller -brikke som gjør at de kan komme og gå som de ønsker i våre åpningstider (man-fre 08.00-20.00 lør 10.00-18.00 søn 12.00-18.00). Det er anledning til å kjøre helt frem til døren og benytte vår heis og flytte-traller. Minilageret har lagerrom uten innsyn, er videoovervåket og benytter adgangskontroll. Vi tar ikke moms for utleie av lagerbodene. Vi forsøker til enhver tid å ha de laveste prisene på leie av lager i Asker, slik at du som kunde gjør et godt valg når du velger oss.